ПОЧЕТНА КРУГFLIX

КРУГFLIX

Избор на филмови и книги поврзани со моторспорт светот.

McLaren

Приказна за Брус Мекларен, возачот од Нов Зеланд кој го основал McLaren Motor Racing тимот. Човекот кој покажат на светот дека со скромен почеток може да се стигне до елитата на моторспортот и на крајот да се победи. Познатиот новозеландски режисер...
РЕКЛАМЕН ПРОСТОР

НАЈНОВИ ВЕСТИ

Ф1 ИНСАЈДЕР

Што е ново во 2018?

По револуција на правилата во 2017 година, во која...