Мал допир до оградата со СФ71Х ја уништи сесијата попладнево на Себастијан Ветел и го чинеше само 12 комплетирани кругови за 90 минути.


Booking.com

(Видео) Допирот до оградата кој го уништи Ветел

Внесете го точниот резултат. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>