Од серијалот на Нетфликс за Формула 1, видовме дека Гунтер Стаинер не избира зборови во ситуации кои не му се допаѓаат.

Но како ли течел разговорот со Кевин Магнусен и Роман Гросжан по завршување на трката во Шпанија, во која во самата завршница возачите двапати имаа контакт и за малку можеше да дојде до откажување на едниот или на двајцата.