Механичарите во гаражата на Мерцедес дефинитивно заслужуваат зголемување на платата по вакво безгрешно и совршено двојно менување на гумите без да се загуби ни најмал дел од секудната.


ОСТАВИ КОМЕНТАР

Внесете го вашиот коментар
Внесете го вашето име тука

Внесете го точниот резултат. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.