ГОЛЕМА НАГРАДА НА

АЗЕРБЕЈЏАН

МOНАKО

26

МАЈ
1950
ПРВО ГРАНД ПРИ
3,3 km
ДОЛЖИНА НА КРУГ
78
КРУГОВИ
1:14.260
РЕКОРД - МАКС ВЕРСТАПЕН
15:00
25 МАЈ - КВАЛИФИКАЦИИ
15:10
26 МАЈ - ТРКА

НА ТРКИ

[ess_grid alias="2019-kalendar"]