ГОЛЕМА НАГРАДА НА

АЗЕРБЕЈЏАН

МАКС

ВЕРСТАПЕН

33

РЕД БУЛ
ДАТА НА РАЃАЊЕ
30/09/1997
МЕСТО НА РАЃАЊЕ
хаселт, белгија
ГРАНД ПРИ ТРКИ
81
ПОДИУМИ
22
ПОБЕДИ
5
ТИТУЛИ
0

ФОРМУЛА 1 ВОЗАЧИ

[ess_grid alias="2019-vozaci"]