ГОЛЕМА НАГРАДА НА

АЗЕРБЕЈЏАН

ЛЕНС

СТРОЛ

18

РЕЈСИНГ ПОИНТ
ДАТА НА РАЃАЊЕ
29/10/1998
МЕСТО НА РАЃАЊЕ
монтреал, канада
ГРАНД ПРИ ТРКИ
41
ПОДИУМИ
1
ПОБЕДИ
0
ТИТУЛИ
0

ФОРМУЛА 1 ВОЗАЧИ

[ess_grid alias="2019-vozaci"]