ГОЛЕМА НАГРАДА НА

МОНАКО

КИМИ

РАИКОНЕН

7

АЛФА РОМЕО
ДАТА НА РАЃАЊЕ
17/10/1979
МЕСТО НА РАЃАЊЕ
еспо, финска
ГРАНД ПРИ ТРКИ
294
ПОДИУМИ
103
ПОБЕДИ
21
ТИТУЛИ
1

ФОРМУЛА 1 ВОЗАЧИ

[ess_grid alias="2019-vozaci"]