ГОЛЕМА НАГРАДА НА

АЗЕРБЕЈЏАН

КЕВИН

МАГНУСЕН

20

ХААС
ДАТА НА РАЃАЊЕ
05/10/1992
МЕСТО НА РАЃАЊЕ
роскилде, данска
ГРАНД ПРИ ТРКИ
82
ПОДИУМИ
1
ПОБЕДИ
0
ТИТУЛИ
0

ФОРМУЛА 1 ВОЗАЧИ

[ess_grid alias="2019-vozaci"]