ГОЛЕМА НАГРАДА НА

АЗЕРБЕЈЏАН

ДАНИИЛ

КВЈАТ

26

торо РОСО
ДАТА НА РАЃАЊЕ
26/04/1994
МЕСТО НА РАЃАЊЕ
УФА, РУСИЈА
ГРАНД ПРИ ТРКИ
74
ПОДИУМИ
2
ПОБЕДИ
0
ТИТУЛИ
0

ФОРМУЛА 1 ВОЗАЧИ

[ess_grid alias="2019-vozaci"]