ГОЛЕМА НАГРАДА НА

АЗЕРБЕЈЏАН

ДАНИЕЛ

РИКАРДО

3

РЕНО
ДАТА НА РАЃАЊЕ
01/07/1989
МЕСТО НА РАЃАЊЕ
ГРАНД ПРИ ТРКИ
150
ПОДИУМИ
29
ПОБЕДИ
7
ТИТУЛИ
0

ФОРМУЛА 1 ВОЗАЧИ

[ess_grid alias="2019-vozaci"]