ГОЛЕМА НАГРАДА НА

АЗЕРБЕЈЏАН

АНТОНИО

ЏИОВИНАЦИ

99

АЛФА РОМЕО
ДАТА НА РАЃАЊЕ
14/12/1993
МЕСТО НА РАЃАЊЕ
мартина франка, италија
ГРАНД ПРИ ТРКИ
2
ПОДИУМИ
0
ПОБЕДИ
0
ТИТУЛИ
0

ФОРМУЛА 1 ВОЗАЧИ

[ess_grid alias="2019-vozaci"]