Макс Верстапен може да работи со стујардите во Формула 1 како дел од казната која ја доби за туркањето со Естебан Окон по трката во Бразил, кога имаше контакт со французинот додека водеше и се обидуваше да го мине за цел круг.

Мора да се справите со одговорностите. Тоа значи дека емоциите треба да се контролираат. Мора да се почитуваат подржувачите и секој кажан збор.

Доколку тоа не се случи, тогаш следат последиците, Но можам да кажам дека тие не се толку големи.

Што ќе биде казната треба да се одлучи. Можеби блиска соработка со стујардите или некои официјални лица за време на тренинг или едукативни групи. Различни работи ќе се случат наредната година. Можеби ќе присуствува на некои средби со стујарди во други серии за да се стави себеси на другата страна што не е толку лесно. Можеби ќе најдеме нешто конструктивно – најави жан .


РЕКЛАМЕН ПРОСТОР

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Внесете го вашиот коментар
Внесете го вашето име тука

Внесете го точниот резултат. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.