Стаинер: Сеуште е рано за возачите

56

Гунтер Стаинер откри дека Хаас нема да размислува на возачкиот тандем за 2019 година се до летната пауза оваа сезона. Американците почнаа многу силно оваа сезона, но пропуштија неколку можности за да искористат во однос на нивните ривали.

Не почнуваме да размислуваме за тоа додека не почне летната пауза. Тоа не е во наши раце и сеуште не е во нашите планови.

Нема потреба да се преокупираме со нешто затоа што ништо не се движи на пазарот на возачите во моментов.

Фокус сега ни е да собереме колку што може повеќе поени затоа што заостанувме, пропуштивме добри можности и мораме да надоместиме. Имаме доволно време да се вратиме – појасни Стаинер.

Кевин Магнусен е одличен годинава, но поискусниот Роман Гросжан нема ниту еден поен освоено сезонава.


Booking.com

Стаинер: Сеуште е рано за возачите

Внесете го точниот резултат. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>