Стаинер признава дека имале премногу проблеми

54

Американскиот тим Хаас има навистина импресивни перформанси сезонава, тоа го признаваат сите во падокот, но грешките и проблемите со кои се судира екипата на првите 4 трки од сезоната не им го донесоа заслужениот број на поени.

Во моменто, најмадата екипа на гридот се наоѓа на 8мо место кај конструкторите, откако не успеа да дојде до поени ни во Баку по катастрофалната грешка на Гросжан зад Безбедносното возило.

Сите поени за екиапта годинава ги донесе Кевин Магнусен, а французинот Роман Гросжан сеуште нема топ 10 финиш годинава.

Секоја трка имаме некој проблем, понекогаш не ги гледате, но проблемите постојат и свесни см за тоа. Не сме горди и не се обидуваме да најдеме орпавдување затоа што знаеме дека мораме да се поправиме.

Секоја грешка на болидот или на спроведувањето на стратегијата на патеката не чини многу, а тоа ни се случува премногу пати сезонава – појасни Стаинер.


Стаинер признава дека имале премногу проблеми

Внесете го точниот резултат. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>