Саинз смета дека тестот бил корисен

62

Карлос Саинз смета дкеа првиот сезонски бил многу користен се неговиот тим, Рено. Тој го постави 2то најбрзо време по Макс Верстапен и комплетираше 119 кругови со РС18 болидот.

Тој имал напорен и продуктивен ден фокусирајќи се на начин за да се извадат перформанси од болидот.

Напорен ден, но секако продуктивен како за мене така и за екипата. Главен фокус беше да се направат бројни тестови и проценки на наоѓање на нови начини за извлекување перформанси од болидот. Тешки неколку денови со многу минати кругови на оваа патека, но секако многу корисни за нашиот напредок – смета Саинз.


Саинз смета дека тестот бил корисен

Внесете го точниот резултат. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>