ГОЛЕМА НАГРАДА НА

МОНАКО

ПОЧЕТНА РЕДАКЦИЈА

РЕДАКЦИЈА

ИМПРЕСУМ

КРУГ.МК е портал за сите вести, информации и случувања примарно од светот на Формула 1, како и од најпопуларните моторспорт тркачки серии, вклучувајќи ги Мото ГП, Светското Првенство во Рели, Европскиот Куп на Туринг Автомобили, Светското Првенство на Издржливост и 24 Часа Ле Ман, американските НАСКАР и ИндиКар, германската ДТМ и многу други.

Март 2015 година е официјалниот почеток на КРУГ.МК, со целосен фокус кон ФИА Формула 1 првенството. Поради постојаниот развој на порталот во однос на читатели и во обид да се актуелизира содржината уште повеќе, за 2016 година истиот беше целосно преработен и надополнет со горенаведените тркачките серии покрај Формула 1.

НАГРАДИ

2017 Најдобар Сајт за Автомобилизам

На крајот на 2017 година, по 3 годишна напорна работа, КРУГ.МК ја имаше честа да биде избран за Најдобар Сајт на Годината во категорија Aвтомобилизам, што е доказ за врвната содржина и искуство кое го нудиме на нашите читатели.

Mercedes-benz.com.mk беше пласиран на второ место, додека Avtoportal.mk беше третопласиран.

РЕДАКЦИЈА

Јован Јанев

Главен и Одговорен Уредник, Автор

Бојан Неделковски

Одговорен за Маркетинг, Социјални Мрежи и Развој на Порталот, Автор

Александар Максимовски

Одговорен за Оперативна Функционалност и Cloud Околина, Автор