Расел импресиониран од хиперсофт гумите

22

Џорџ Расел со Мерцедес во својата летечка серија на хиперсофт за време на последниот ден го подобри рекордот на патеката поставен од Антонио Џовинаци на Ферари ден претходно што преизвика задоволство кај него. Формула 2 возачот тестираше два дена со В09 болидот на тимот.

Вториот ден беше одличен и многу продуктивен како за екиапта така и за мене. Имавме серии на хиперсофт што е неверојатно добро искуство за мене затоа што никогаш претходно не сум возел со такви гуми никаде. Таквото искуство беше одлично е тоа стави насмевка на моето лице кога успеав да извозам толку брз круг околу Хунгароринг.

Се на се беше продуктивен и позитивен ден и не можам да чекам на следната можност да возам Формула 1 болид.


Расел импресиониран од хиперсофт гумите

Внесете го точниот резултат. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>