При крајот на К2 сесијата кога во Мекларен одлучуваа дали да се обидат уште еднаш и со какви гуми, Фернандо Алонсо имаше интересна конверзација со екипата. По квалификациите, шпанецот беше изнервиран што ФОМ повторно го пренела неговото радио во етер.


Радио: Алонсо и неговата ракета

Внесете го точниот резултат. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>