Проблемите во Мерцедес го одложуваат договорот на Хам

332

Тото Волф откри дека со недели не разговарал со Луис Хамилтон околу неговиот нов договор затоа што сите во Мерцедес биле сконцентрирани и работеле исклучиво на враќање на победничките патеки.

Иако Луис победи на последната трка и го превзеде водството во генералниот поредок, сепак перформансите на “сребрените“ се послаби од оние на нјголемиот конкурент, Скудерија Ферари.

Не сме разговарале неколку денови, поточно недели, затоа што беше многу напнато за да “се прибереме“ и приоритет да го ставиме враќањето на формата.

Знаеме што очекуваме, двете страни знаат што сакаат во иднина, се работи само да се најде доволно време, да се седне и да се официјализира се – појасни Волф.


Проблемите во Мерцедес го одложуваат договорот на Хам

Внесете го точниот резултат. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>