Новиот нос на Мекларен

590

Конечно се појавија првите фотографии од новиот нос на Мекларен МЦЛ33 болидот од Вокинг како темел на новините кои тимот ги носи во Шпанија. Носот има навистина поинаков и оригинален дизајн.

Предниот дел е отворен, а има и два странични отвори низ кои треба да минува воздухот, така што ладењето на моторот треба да биде подобрено.

Останува само да видиме како ќе се покаже на патеката.


Новиот нос на Мекларен

Внесете го точниот резултат. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>