На продажба Мајбах-от на Луис

371

Електронскиот автомобилски пазар Auto Trader понуди на својата страница автомобил кој ќе привлече многу внимание од љубителите поради што истиот е порано поседуван од Луис Хамилтон.

Се работи за Мерцедес Бенз С класа 6.0 односно С600 Мајбах кој актуелниот првак го купи во 2015 година. Цената на возилото во моментов е околу 180 илјади американски долари.


На продажба Мајбах-от на Луис

Внесете го точниот резултат. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>