Марина Беј со ситни промени во пресрет на трката

152

Официјалните лица на Големата награда на Сингапур потврдија мали промени на Марина Беј патеката ов пресрет на овогодинешниот настан.

Околу кривините број 16 и број 17 е направено мало поместување по што кусиот прав дел помеѓу двете кривини е поисправен од порано. Ова не влијае на должината на патеката која е 5,063 метри и нема да влијае на бројот на круговите кои и понатаму останува 61.

Исто така, околу кривината број 1, помеѓу кривините број 5 и број 7, помеѓу кривините број 15 и број 17 како и околу кривината број 23 е нанесен нов асфалт.


Марина Беј со ситни промени во пресрет на трката

Внесете го точниот резултат. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>