Како стоиме со моторите пред Канада

213
Возач Болид МВС ТП МГУ-Х МГУ-К БА КЕ
Хамилтон Мерцедес 1/3 1/3 1/3 1/2 1/2 1/2
Ботас Мерцедес 1/3 1/3 1/3 1/2 2/2 2/2
Ветел Ферари 1/3 1/3 1/3 1/2 1/2 2/2
Раиконен Ферари 2/3 2/3 2/3 1/2 1/2 2/2
Рикардо Ре Бул 2/3 2/3 2/3 2/2 2/2 2/2
Верстапен Ре Бул 1/3 2/3 1/3 3/2 1/2 1/2
Перез Форс Индија 1/3 1/3 1/3 1/2 1/2 1/2
Окон Форс Индија 1/3 1/3 1/3 1/2 1/2 1/2
Строл Вилијамс 1/3 1/3 1/3 1/2 1/2 1/2
Сироткин Вилијамс 1/3 1/3 1/3 1/2 1/2 1/2
Хулкенберг Рено 1/3 1/3 2/3 1/2 1/2 1/2
Саинз Рено 1/3 1/3 2/3 1/2 1/2 1/2
Хартли Торо Росо 2/3 3/3 3/3 2/2 2/2 2/2
Гасли Торо Росо 2/3 2/3 2/3 1/2 1/2 1/2
Гросжан Хаас 2/3 2/3 2/3 1/2 1/2 1/2
Магнусен Хаас 2/3 2/3 2/3 1/2 2/2 2/2
Алонсо Мекларен 1/3 2/3 1/3 1/2 1/2 1/2
Вандорн Мекларен 1/3 1/3 1/3 1/2 1/2 2/2
Ериксон Заубер 2/3 2/3 2/3 1/2 1/2 1/2
Леклер Заубер 2/3 2/3 2/3 1/2 1/2 1/2
  • МВС – Мотор со внатрешно согорување
  • ТП – Турбо полнач
  • МГУ-Х – Систем за повраток на енергијата, генератор на топлина
  • МГУ-К – Систем за повраток на енергијата, генератор на кинетичка енергија
  • БА – Батерии за складирање на енергијата
  • КЕ – Контролна електроника

Како стоиме со моторите пред Канада

Внесете го точниот резултат. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>