ИндиКар, Детроит: Кога безбедносното возило ќе се “плесне“ во ограда

Подпретседателот за развој на производи при Џенерал Моторс, Марк Ројс, го изврте безбедносното возило, Шевролет Корвет за време на парадата пред почетокот на ИндиКар трката во Детроит, што доведе до одложување на стартот.


Booking.com

Внесете го точниот резултат. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>