ГОЛЕМА НАГРАДА НА

АЗЕРБЕЈЏАН

ИМПРЕСУМ

ЗА МЕДИУМОТ
КРУГ.МК е оnline магазин кој цели да ги објави сите вести, настани, резултати и медиа содржина од светот на Формула 1 како и најактуелните случувања во други тркачки серии.

Јован Јанев
Главен и Одговорен Уредник, Автор

Бојан Неделковски
Одговорен за Маркетинг и Развој на Медиум, Автор

Александар Максимовски
Одговорен за Оперативна Функционалност, Автор

МАРКЕТИНГ

МАРКЕТИНГ МОЖНОСТИ
КРУГ.МК нуди разновидни и уникатни можности за промоција на вашата компанија, производ и бренд како целина. Во само својата втора година од постоење и земајќи го во предвид особено таргетираниот пазарен сегмент, нашиот медиум бележи значителен интернет сообраќај кој на месечно ниво се движи околу 140,000 прегледи на статии од разновиден моторспорт карактер.

Доколку сте заинтересирани за банер просторот кој го нудиме, превземете го нашиот PDF прирачник преку иконата подолу. За подетални информации околу ценовната политика, искористете ја контакт формата (во контакт одделот) и задолжително изберете ја опцијата маркетинг во истата.

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

КОНТАКТ

ONLINE КОНТАКТ ФОРМА
За прашања од било каков карактер поврзани со нашиот медиум, искористете ја следната контакт форма. Ќе ви одговориме во најкраток можен период.

Пополнете ги следните полиња

 

Верификација