Изборот на Пирели за Бразил

196

Во Интерлагос дождот секогаш може да се појави, така што пневматиците можеби и не се толку интересна тема за дискусија. Но сепак, Пирели го објавија изборот на пневматици и истиот е сочинет од медиум, софт и суперсофт за трката во Бразил.

Тоа е воедно 9 трка во календарот на која ќе бидат користени медиум компонентите и само петта на која нема да се користат ултрасофт.

Секако дека најбрзиот суперсофт е наменет за последниот квалификациски сегмент, додека едн од двата сетови мора да се користи на трка.


Изборот на Пирели за Бразил

0 Коментари

Внесете го точниот резултат. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>