ДТМ, Унгарија: Кој ќе удри повеќе луѓе во боксот?

Трката во германското ДТМ првенство на туринг автомобили на патеката Хунгароринг во Унгарија беше исполнета со инциденти, но овојпат во боксовите. Неколку возачи при силни врнежи од дожд, не успеаја да го исконтролираат своето сопирање. Од здравствените екипи истакнаа дека двајца механичари имаат скршеници на нозете и еден редар со прилично сериозна повреда на една нога.

 


Booking.com
Тагови: ,

Внесете го точниот резултат. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>