Вини Харлоу: Не сум виновна за знамето

1052

Супермоделот Вини Харлоу смета дека не е виновна за фактот што карираното знаме беше развиено еден круг порано за време на Канадското Гранд При. Харлоу, инаку блиска приајтелка на Луис Хамилтон, ја доби честа да го означи крајот на трката во 70от круг, но тоа го стори во 69от штом се качи на предвидената платформа.

По знамето не се случи ништо освен тоа што Даниел Рикардо го псотави најбрзиот круг на трката, така што ваквата грешка немаше никакво резултатско значење.

Харлоу ги искористи социјалните мрежи да постави слика од себе си и да искаже благодарност што добила чест да го означи крајот на трката. Но, Вини го искористи Инстаграм и да ја тргне вината од себе.

Кога ви кажуваат да го мафтате знамето еден круг прерано. Тогаш имате само една работа – напиша таа на Инстаграм.


Вини Харлоу: Не сум виновна за знамето

3 коментари

Внесете го точниот резултат. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>