Авто Слалом во Прилеп викендов

208
   

Автомобилските трки во Македонија продолжуваат со нов интензитет, овојпат со Авто Слалом трка во центарот на Прилеп на 13ти и 14ти Октомври како дел од Државниот Шампионат на Македонија. 

Организатор на натпреварот е АКК Скопје, со следниот распоред на сесии во текот на викендот:

13 Октомври Сабота

  • 08:00 – 10:00 часот Технички Преглед и Верификација
  • 10:15 часот Состанок на Жити комисија 1
  • 12:00 – 17:00 часот Неофицијален и Официјален Тренинг
  • 18:00 часот Резултати од тренингот
  • 19:00 часот Состанок на Жити комисија

14 Октомври Недела

  • 09:00 часот Брифинг со натпревачите
  • 11:00 часот Свечено Отварање на Натпреварот
  • 12:00 часот Натпревар Прво Возење
  • 1 час по завршување на Прво Возење Припрема за Второ Возење
  • 1 час по завршување на Второ Возење Прогласување на Победниците


Авто Слалом во Прилеп викендов

Внесете го точниот резултат. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>