Видео: 12 неверојатни моменти од Силверстон

353
   

1981 – Вилнев се извртува, Вотсон победува

1985 – Брзинскиот рекорд на Кеке Розберг

1987 – Мансел со “лажњак“ до Пике

1988 – Дождовниот танц на Аиртон Сена

1993 – Класика: Сена против Прост против Шумахер

1994 – Победата на Дејмон Хил

1995 – Сударот на Шумахер и Хил

1998 – Победата на Шумахер преку бокс

2004 – Пируетата на Трули

2008 – Дождовинот Луис Хамилтон

2014 – Борењето на Ветел и Хамилтон

2014 – Лудиот судар на Раиконен


Видео: 12 неверојатни моменти од Силверстон

2 коментари

Внесете го точниот резултат. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>