(Видео) 11 незаборавни моменти од Монца

282

1988 – Сена му подари 1-2 победа на Ферари

1996 – Емотивно славје на Шуми пред тифозите

1999 – Плачкото Мика Хакинен

2007 – Школо за претекнување на Луис

2008 – Победа на Ветел со Торо Росо

2009 – Хамилтон наместо на подиум, во ѕид

2011 – Ветел против Алонсо на Curva Grande, прва мајка

2012 – Ветел против Алонсо на Curva Grande, втора мајка

2012 – Перез го изеде Алонсо

2014 – Нико се исплаши од Луис


Booking.com

(Видео) 11 незаборавни моменти од Монца

Внесете го точниот резултат. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>