Видео: 11 незаборавни моменти во Шпанија

284

1991 – Мансел и Сена, тркало до тркало

2009 – Трули, центар на кршот

2013 – Алонсо, извонреден старт и победа

1994 – Шумахер, нема брзини – нема проблем

1998 – Физикела и Ирвајн, борба надвор од болид

1996 – Шумахер, дождовниот крал

2008 – Ковалаинен, право во ѕид

2000 – Баричело, победник по битката на браќата

2001 – Хакинен, кошмар во последниот круг

2010 – Хамилтон, проблеми во претпоследниот круг

2012 – Малдонадо, изненадувачка победа


Видео: 11 незаборавни моменти во Шпанија

Внесете го точниот резултат. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>