Видео: 11те најинтересни моменти од Германија

416

1982 – Судар и тепачка Салазар Пике

1986 – Прост знае да вози, но знае и да бутка

1993 – На Дејмон Хил не му е судено да победи

1996 – Победничкиот круг на Шумахер … со влечење

1999 – Дупнатата гума на Мика Хакинен

2000 – Првата победа на Рубенс Баричело

2001 – Преку Шумахер до Вселената во изведба на Лучијано Бурти

2002 – Монтоја против Раиконен со сиот свој талент

2010 – Тимските наредби на Ферари (Alonso is faster than you)

2010 – Ветел против Батон надвор од патеката

2014 – Луис против Ферари и Ред Бул во една кривина


Видео: 11те најинтересни моменти од Германија

Внесете го точниот резултат. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>