(Видео) 10 најинтересни моменти од Јапонија

236
   

1987 – Ферари ја расипува забавата на Хонда

1988 – Камбекот и првата титула на Сена

1994 – Дождот му ја носи титулата на Шумахер

1998 – “Стартот“ на Шумахер што му донесе титула на Хакинен

2000 – Првата титула на Шумахер со Ферари

2005 – Кими од 17то на прво место

2010 – Хаотичната трка кој му донесе прва титула на Ветел

2012 – Гросжан во својата “Малдонадо сезона“

2012 – Делирум! Подиум на домашниот Камуи Кобајаши

2015 – Квјат успеа да “истумба“ болид на квалификации


(Видео) 10 најинтересни моменти од Јапонија

Внесете го точниот резултат. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>