(Видео) Хамилтон, со рака на срце, во очи го излажа Путин

5160
   

Актуелниот шампион и лидер во генералниот пласман, Луис Хамилтон, беше “фатен“ од камерите пред подиумската прослава во разговор со Владимир Путин и неговиот преведувач, кога се осмели да го излаже рускиот претседател.

Се помина во најдобар ред се до моментот кога тема на дискусија беше минатогодишното скандалозно прскање со шампањ над Путин, за кое што виновник беше токму Хамилтон. Според видео снимката, Хамилтон (со рака на срце) го излажа Путин дека тоа бил некој друг, но во истата е вклучен и видео клип каде што јасно се гледа дека британецот е виновникот.


(Видео) Хамилтон, со рака на срце, во очи го излажа Путин

Внесете го точниот резултат. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>