Првиот круг освен за Луис Хамилтон беше катастрофален и за Хаас. Роман Гросжан и Кевин Магнусен стартуваа од 7мо и 8мо место, но во борба за позиција имаа контакт и си ја уништија трката.


(Видео) Хаас – сударот кој не смееше да се случи

Внесете го точниот резултат. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>