(Видео) Ферари го остави Кими без вода

Во текот на Унгарското Гранд При, имаше “интересна“ и прилично долга размена преку тимското радио на Раиконен и неговата екипа, откако финецот забележал дека системот за пиење вода не функционира. Ферари го известија дека заборавиле да го приклучат цревото од шишето до кацигата на возачот.


1 Коментар

Внесете го точниот резултат. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>