Кевин Магнусен со својот Хаас уште еднаш во 3от круг во Јапонија покажа дека кога се работи за борба за позиција не бира средства. Едноставно, го чекаше Шарл Леклер да се помести во зоната на запирање и го “пресече“. Како резултат на тоа ја дупна гумата, а по 7 кругови и се откажа.


(Видео) Убиствените нагони на Магнусен … повторно

Внесете го точниот резултат. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>