Кругот број 40 беше моментот кој долго ќе се памти во Милтон Кинс. Рикардо загуби позиција преку боск и сакаше да ја поврати. Го нападна својот тимски колега кој како по обичај неколку пати смени правец, а она што следуваше е кошмар за секоја екипа.


Видео: “Трка без памет“ на Макс и Дани

3 коментари

Внесете го точниот резултат. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>