Брендон Хартли со своето Торо Росо и Ленс Строл со својот Вилијамс комплетираа само 5 кривини пред да имаат контакт кој ќе им ја заврши пред време трката.


Booking.com

Видео: Сударот на Хартли и Строл

Внесете го точниот резултат. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>