Даниел Рикардо пропушти цел час од првите 90 минути во Барселона проад сударот во оградата крај свиокот број 4. Ветерот бил проблемот со кој се соочил австралијанецот. Сепак, болидот беше навреме оспособен и тој постави второ најбрзо време на попладневната сесија.


Видео: Сударот на Рикардо

Внесете го точниот резултат. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>