Нико Хулкенберг со своето Рено имаше голем судар на утринската саботна сесија во пресрет на квалификациите. Ќе успеат ли французите да го оспособа неговиот болид?


(Видео) Сударот на Нико утрово

Внесете го точниот резултат. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>