Маркус Ериксон ја заврши трката во Силверстон во 32от круг излетувајќи со својот Заубер на првиот свиок од патеката. Швеѓанецот сакаше да мине со отворен ДРС на Аби, нешто што не му успеа на Роман Гросжан во Петокот. Маркус предизвика само Безбедносно возило на патеката.


(Видео) Сударот на Маркус Ериксон

Внесете го точниот резултат. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>