Ред Бул доминираат во досегашните тренинг сесии во Монако, но Макс Верстапен “ја утна“ работата на последната. Имено на10-тина минути пред крајот на сесијата, во делот кај базенот, на приодот пред Раскас, тој допре во бариерата со предното десно тркало, загуби контрола и отиде право во следната бариера.


Видео: Сударот на Макс Верстапен

Внесете го точниот резултат. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>