17Шарл Леклер доби џек-пот со договорот за Ферари следната година, но во Сингапур направи почетничка грешка кога непрецизно мина крај една бариера што резултираше со оштетен преден десен дел. Сепак, неговото дотогаш поставено време беше доволно за 9то место.


Booking.com

(Видео) Сударот на Леклер на Т1

Внесете го точниот резултат. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>