Видео: Сударите во Ѕидот на шампионите

389

Александер Вурц – 1997 година

Жак Вилнев – 1997 година

Жак Вилнев – 1999 година

Дејмон Хил – 1999 година

Михаел Шумахер – 1999 година

Ралф Шумахер – 1999 година

Ник Хаидфелд – 2001 година

Рубенс Баричело – 2001 година

Џенсон Батон – 2005 година

 Себастијан Ветел – 2011 година

Бруно Сена – 2012 година


Booking.com

Видео: Сударите во Ѕидот на шампионите

Внесете го точниот резултат. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>