(Видео) Страшниот судар на Хартли на Т3

395
   

Во текот на петочните сесии имаше неколку судари на ултра брзиот Силверстон, но сударот на Брендон Хартли на последната сесија пред квалификациите беше најстрашен од сите.

Суспензијата на предното лево тркало на новозеланѓанецот се скрши, тркалото целосно откажа, а возачот беше само патник во залетаниот СТР13 на патот кон оградата.

Брендон е добро, но мораше на задолжителни лекарски прегледи.


(Видео) Страшниот судар на Хартли на Т3

Внесете го точниот резултат. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>