Кими Раиконен имаше фантастично храбар старт на почетокот на Австриското Гранд При. Влета помеѓу двата сребрени болиди, но фактот што беше од надворешна страна му одмогна по првите три кривини.


Видео: Стартот на Кими

Внесете го точниот резултат. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>