Луис Хамилтон се изедначи на второ место на вечната листа со Аиртон Сена со по 65 пол позиции. Бразилецот 40% од своите трки ги почнувал од првото место, додека засега Хам е послаб со 37%. Пред нив е само Црвениот Барон Шумахер со 68 пол позиции.


Booking.com

Видео: Сена, Хамилтон и 65 пол позиции

Внесете го точниот резултат. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>